Gå til hovedindhold

Lån vores lokaler

Det er muligt for forældre på skolen at låne et lokale efter skolens normale åbningstid.

 • Læs op

Indhold

  I er velkomne til at låne lokaler på skolen

  Nogle af skolens lokaler er velegnede til klassearrangementer – efter skoletid.

  Klasselokalerne på Østfløjen, hvor de små klasser holder til, kan benyttes efter SFO-tid (16.30) og efter aftale med kontoret og pedelkontoret. Det samme gælder Østtorvet. Du kan også låne flere stole og borde til Østtorvet.

  Booking af lokaler

  Lokalerne på Vestfløjen og i hovedbygningen (stuen) kan bookes, men det er meget vanskeligt at få en tid, da der her er mange brugere efter kl. 15.00 og i weekenden.

  Hvis du gerne vil låne vores hjemkundskabslokale og/eller vores kantine, vores gymnastiksale eller festsalen efter kl. 15.00 skal du bookes disse lokaler gennem Sport & Fritid. Det hjælper vi rigtig gerne med. Du skal bare skrive en besked til Kirsten Jørgensen på Aula eller via kijo@aarhus.dk.

  Hvornår er skolen åben

  Skolen er åben mandag, tirsdag, onsdag og torsdag indtil kl. 22.00 – om fredagen indtil kl. 17.00. Hvis du vil låne et lokale efter kl. 17.00 om fredagen og i weekenden, skal du kontakte skolens kontor/pedelkontoret for at få lavet en brik og for at få instruktion om alarmer og andre brugere på skolen.

  Arrangementer med overnatning

  På Vestfløjen har vi tre lokaler, hvor vi har tilladelse til at have overnattende ‘gæster’. Der skal i god tid før et overnatningsarrangement ansøges om tilladelse til midlertidig overnatning hos Aarhus Brandvæsen. Det hjælper vi også gerne med. Skriv en besked til Kirsten Jørgensen på Aula eller via kijo@aarhus.dk.

  Du er velkommen til at låne vores lokaler, når vi ikke bruger dem.

  Hvis du som repræsentant for en forening har lyst til at låne vores lokaler, skal du kontakte Sport & Fritid. De administrerer udlån af Aarhus Kommunes egne lokaler samt en stor del af folkeskolernes og gymnasiernes inden- og udendørsfaciliteter.

  Sidst opdateret: 1. oktober 2023