Vi har en meget velfungerende kantine, som tilbyder varieret og lækker mad lavet af friske råvarer af vores dygtige køkkenpersonale.

Udvalget varierer fra dag til dag, men der vil altid være en dagens ret, sandwich og en salatbar med hovedvægt på årstidens grønsager.

Kantinen bager hjemmebagt groft brød i flere udgaver og leverer bl.a. hjemmebagte boller (bagt fra bunden) hver dag til vores morgen-SFO, så elever og forældre, der møder tidligt ind, bliver mødt af duften af hjemmebag.

Kantinen har åben i alle elevpauser.

Se vores elitesmiley

Slikfri skole

Vi er en slikfri skole. Det betyder, at slik, sodavand o.l. slet ikke findes i vores kantine.

Bestilling af mad og skolemælk

Du bestiller frokost og eftermiddagsmad til 0., 1. og 2. årgang på www.moellevang-mad.dk.

Alle folkeskoleelever i Aarhus Kommune får tilbudt mælk fra EU via skolemælk.dk.

Kontakt kantinen på mvr@aarhus.dk.