I Møllevangsskolens kantine servere vi sund og varieret kost til eleverne på skolen. Vi har stort fokus på økologi, madspild og miljøet. Vi har sølvmærket i økologi.

Vi bruger årstiden grønsager, bager selv vores brød og bestræber os på at lave hjemmelavet mad fra bunden.

Vi har et køkken som er åbent for at tage en snak med eleverne. Vores elever er meget interesseret i hvilke mad de skal have og de kommer også med gode ideer til hvad vi kunne lave af mad

Du har mulighed for at bestille vores madordning til dit barn. Madordningen består af en daglig frokostret, som bliver serveret i klasserne.

Det er også muligt at bestille en madpakke til om eftermiddagen som bliver afleveret i klassen sammen med frokosten.

Prisen for at få frokost er 17,- kr om dagen og 12,- kr for eftermiddagsmadpakken

Menuplaner bliver lagt op på Aula så man kan følge med i hvad ens barn får at spise.

Det er også muligt at købe mad i vores kantine, hvor vi sælger alt fra salatbar, sandwich, friskbagt brød, snacks, smoothies, frugt mm. Kantinen har åbent i skolens frikvarterer fra kl 9.30-10 og fra 11.20-12.20

Se vores elitesmiley

Slikfri skole

Vi er en slikfri skole. Det betyder, at slik, sodavand o.l. slet ikke findes i vores kantine.

Bestilling af mad og skolemælk

Du kan bestille madordning og eftermiddagsmad på www.moellevang-mad.dk. Madordningen er for alle klassetrin

Alle folkeskoleelever i Aarhus Kommune får tilbudt mælk fra EU via skolemælk.dk.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte kantinen på telefon nummer 24796046 eller vores kantineleder Mai Rasmussen på telefon 31911286 eller på mail mvr@aarhus.dk.